Mandag:) bare 12 dager igjen! På tide å gi alt.

God kveld der :) Nok en ny uke er i gang og det begynner å nærme seg slutten med stormskritt. Shit så tiden flyr, på en måte går det utrolig sakte, men igjen så går ting så alt for fort, make sence ?! hehe. 

I dag startet dagen som vanlig, ikke noe overraskelse med 40 min morgenkardio. Fikk spist dagens absolutt beste måltid som er noe så spennende som havregrøt og proteinshake. Djevelsk godt det kan være med litt havregrøt og kanel asså, for å ikke glemme proteinshaken fra Tomminutrition Whey Explode med sjokoladesmak..

Etter var det bare å kaste seg i dysjen, pakke baggen å komme seg inn på gymmet. Hadde en liten formsjekk med Andre som hjelper meg med å se ann formen og han var fornøyd og syns det faktisk begynte å se ganske lovende ut. Vekta var nok igjen bittelitt lavere i dag enn i går og ting begynner å tighte seg bra på korsrygg og ræv... FINALLY! :D men igjen, så er man aldri fornøyd og kan godt komme meg i bedre form.
Så det var bare å få trent, kjørte armer og kardio.Etter trening var det å få i seg riskaker og shake, spise ett måltid 1 times tid etterpå og komme seg hjem igjen :)  

Nå kjenner jeg at dietten har begynt å gå til hodet på meg, sånn virkelig. Kan sitte nesten hele kvelden å se på bilder av kaker og godis jeg har lyst å spise etter konkurranse, Til og med notert hva jeg skal spise rett etter NM og på kvelden, hotelffrokost dagen etter osv ! haha :) Viser bare det at man virkelig er sulten. 

Ellers går mye av kveldene til å slappe av, få kjørt gjennom poseringer og friprogram. Ser ut som vi blir en bra lineup i Norway Open med Junior Europamester i -75 kg klassen fra 2013 er en av de, så her må ting sitte perfekt og ikke minst formen bli så bra som den kan bli.

Mye som skal ordnes og planlegges, allerede neste søndag drar jeg avgårde til Oslo for å ha uken før konkurranse i nærheten av coachen Tommi Thorvildsen slik at han kan følge med å vi kan bli enige om hva som må gjøres for å treffe spikeren på hodet når det kommer til å toppe formen. Så baggen og kofferten står klar her i leiligheten, begynner å pakke litt smått utover uken slik jeg ikke skulle glemme noe.

Ellers så er det HELDIGVIS "karbedag" i morgen om man kan kalle det det. Blir en 320 gram med ris og 80 g havregryn som er betydelig mye mer enn hva jeg har nå. Så små gleder i hverdagen er bare bra. 

Håper ellers folk har hatt en fin dag og får en fin kveld videre:) 
- Morten  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 22 år Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 5 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits