God helg ! :) Siste dagene og 4 uker til NM...

God lørdag alle der ute :) Endelig tid for å lade batteriene og kose seg med noe ekstra godt både på tallerken og i glasset for noen, men ikke her. 
Endelig så begynner det å skje litt igjen, Vekta har stått stille en liten periode nå men i går så begynte den å røre seg igjen. Ikke at vekten har noe som helst å si for meg og den klassen jeg skal gå i, men for psyken og det å faktisk vite at det skjer noe så er det en liten motivasjonsboost. Var nede på 81,5 kg i dag tidlig, Noen kg tyngre en det jeg var i vår, men må med hånden på hjertet si jeg aldri har vært i slik form før og vertfall ikke 4 uker før NM. Men igjen, jeg har aldri truffet spikeren på hodet når det kommer til form så det er jo det jeg jobber for. Når vi snakker om 4 uker så er det faktisk akkurat i dag, 4 uker til NM og jeg må virkelig si jeg gleder meg. Egentlig så er jeg temmelig sliten og trøtt om dagen, men det at det nærmer seg sånn gir meg ekstra energi gjennom dagen, jeg klarer å tenke positivt, gjøre som jeg skal og pushe meg selv bra på trening og kardio. Så det skal vertfall ikke si noe på motivasjonsbiten. 2 uker til Norway Open og i dag, shit så tiden flyr. Bare å gasse på siste tiden så får resultatet bli som det blir.Har jobba litt de siste dagene så litt lite oppdateringer. Men på torsdag hadde jeg treningsfri i tillegg til oppkarbing, kjørte bare kardio og hadde en behandling hos Joakim på bryst og skuldre. Før det ble jobb resten av kvelden.  
Morgenen etterpå var vekta endelig under 82 kg og formen var ganske fint. Litt årer rundt forbi etter den ekstra karben.

I går så ble det bryst på programmet. Syns det er fint å kunne trene muskelgruppen jeg har hatt behandling på dagen før og kjenner jeg får en betydelig bedre kontakt og pump også :) Fin brystøkt i går med øvelser som :
Skrå benkpress
Skråpress i maskin
Decline press
Kabelflyes 
Flyes i pec deck 
Skråbenk i smith

2 bilder fra poseringen etter økta :

Ble også jobb i går kveld og rett hjem i sengen. 
Startet dagen i dag kvart på 7 med å kjøre 45 min kardio, kaste i meg frokost å komme meg inn på gymmet for å kjøre bein. Alltid litt ekstra tungt å kjøre bein på slutten av en diett. Men ble en bra økt med øvelsene : 
Leg extension
Hack Lift
Beinpress
Ett beins beinpress
Ett beins leg extension
Sittende lårcurl
Strakmark m hantler
Liggende lårcurl
Ettbeins lårcurl
Sittende tåhev
Stående tåhev 
og stående foroverbøyd tåhev. Avsluttet det hele med en rolig økt på sykkelen for å slippe å bli så stiv i beina i morgen og for å få gang på restitusjonen igjen. 

Nå er det som står på planen i dag å spise litt å gjøre seg klar til jobb. Egentlig ikke noe mer som står på programmet. Har siste måltid kl 10 i kveld og ferdig på jobb halv 10. Så blir nok tidlig seng og gjøre seg klar for en ny dag i morgen. 

Ha en strålende helg videre til dere som gidder ta turen innom her ! :) 
- Morten 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 22 år Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 5 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits