Hola ! :) Backday !

Halloen der ute :) Ny dag og nye muligheter. Ikke at det er så mye spennende som skjer i livet mitt om dagen så er det for meg en dag nærmere konkurranse og en ny dag betyr egentlig en ny dag å forbrenne fett på, en ny dag på å holde hodet positivt og få trent og spist det jeg skal. Uten å spise ett eneste gram mer av verken ris, laks, peanøttsmør, udos choise osv... 

Energien i dag er også faktisk talt ganske fin, til tross for det er siste lave dagen i carb-syklusen !:) Dietten jeg følger nå består av 3 dager der jeg går ganske lavt på karben og litt høyere på fett og dag nr 4 så spiser jeg en god del ekstra ris, men går ned på fettet igjen.

Uansett så startet dagen med at jeg sto opp rundt halv 9 og fikk kjørt morgenkardioen. Prøver å tenke at det er så kort tid igjen at jeg faktisk klarer å holde meg positiv og motivert som aldri før. Så godt er det ! :) Etter kardioen ble det inntatt frokost før jeg dro avgårde på trening.

Hadde en ryggbehandling hos Joakim i går som kjentes i dag når jeg trente rygg. Fikk mye bedre kontakt og bra pump. Noe som ikke er en selvfølge jeg får så langt uti dietten.
Kjørte følgende øvelser :
Nedtrekk med bredt grep
Tauroing
Roing med stang
Nedtrekk med omvendt grep
Sittende roing i kabel m smalt grep
Nedtrekk med smalt grep
Enarms hantelroing

Ble også 4 øvelser på mage til slutt i tillegg til 20 min kardio på mølla ! :) 

Ikke noe styrke å rope hurra for men føler jeg klarer å kjøre meg helt ut hver økt så.

 

Ellers ble det en snau halvtime i solariumet etter trening før det bar hjemover i sofaen ! :) Blir en treningsfri dag i morgen kjennes jeg, er så alt for dårlig til å ha fridager, spesielt når konkurranser nærmer seg. Er kanskje det som må til for at kroppen får hentet seg inn og klar for mer pryl. Så blir det 3 dager med jobb fra i morgen av så passer egentlig greit. 

Håper ellers alle har en fin dag ! :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 22 år Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 5 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits