For en strålende dag ! :) trening, behandling og formbilder

Jo noen ganger står man bare opp på rett fot utav sengen, ikke særlig ofte på diett men noen ganger smiler dagene litt ekstra. I dag var en slik dag, etter å ha fått sovet nesten 10 timer i natt kjente jeg meg veldig våken og opplagt når jeg våknet i dag. Fikk tatt bcaa og glutamin og kasta meg i gang med morgenkardioen. 

40 min senere ble det en herlig frokost, med havregrøt og shake med Whey Explode fra Tomminutrition som egentlig er dagens høydepunkt. Sjokoladesmak på diett er faktisk helt fantastisk ! :D

Etter frokosten slappet jeg av en liten stund, fikk spist et måltid til og dro avgårde på trening. Når jeg ankom trening hadde jeg en liten "formsjekk" med Andre der han ble positivt overrasket av formen og så ble det trening. Kjørte en økt på armer, skulle egentlig hatt rygg, men siden jeg skulle ha behandling senere på dagen, valgte jeg å heller kjøre armer i dag og rygg i morgen.

Etter trening ble det som normalt noen runder posering og 20 min kardio på mølla.Etter alt var gjort var det bare å slenge i seng shaken og riskakene og vente på behandling. Hadde behandling hos Joakim Hetland der han hjelper meg litt for tiden med å få løst opp i spesielt lats, skuldre og bryst. Det begrenser poseringen min en god del at jeg er så stiv men prøver å gjøre det beste utav det. Så til de som trener styrke og vurderer å konkurrere en dag så anbefaler jeg absolutt å være flink til å tøye og kanskje ha en behandling inni mellom. Kjenner godt at med så mange år med skikkelig hard trening har satt sine spor og det får jeg konsekvenser for nå. Enda noen behandlinger igjen før konkurranse så håper det får løsna litt mer opp vertfall ! :)

Ellers ligger jeg nå på sofaen resten av kvelden og slapper av med noe serier på tven. Blir litt sånn smågal for tiden av å se på matprogram på tven.... Lurer på om det har noe å gjøre med at jeg er konstant sulten. :P Har vertfall serieopptak på de fleste matprogram og ja, man blir rar i slutten før en konkurranse. 

Har vertfall hatt en av de gode dagene i dag og håper alle andre også har en fin dag ! :)

Morten 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 22 år Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 5 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits