Ny uke ! sløveste dagen jeg har vært borti.

Joda, noen bruker helgen på å lade batteriene og gjøre seg klar til ny uke. Jeg derimot har vell sovet kanskje maks 10 timer fra fredag til i dag og det kjennes så absolutt. Men igjen så er det ikke så helt forferdelig, merker godt det at konkurransene nærmer seg og jeg føler vell egentlig jeg ikke ha noe tid å "miste" . Jo jeg vet veldig godt at kroppen har godt av både søvn og få slappet av for å ha maksimal utbytte av treningen og for fremgangen. Men om jeg legger meg å sove nå på dagtid kommer jeg fort inn i en dårlig døgnrytme om jeg ikke får sovet igjen om kvelden. Kan ikke få poengtere nok hvor viktig søvn og hvile er for muskelbygging, forbrenning og spesielt nå på diett når man vil unngå å komme i en "nedbrytende" fase. 

uansett så startet dagen min i dag nede på jobb, der jeg tok bcaa og glutamine før jeg dro ut på morgenturen min. Kom hjem og fikk spist frokost og laget mat for dagen. Deretter dro jeg rett inn på Citygym og fikk trent hamstring, legger og mage. Merket på økten i dag at det absolutt ikke var noe som helst futt i kroppen og alt virket som å gå i slow motion. Noen dager er slik, spesielt i slutten av en diett, men er bare å "holde ut" å vente på en bedre dag i morgen.

Etter treningen ble det 20 min kardio og sittende å vase litt med Andre og spist et måltid før jeg dro og la meg i solen en halvtime og tok turen hjem.

Resten av kvelden skal bli brukt til å øve litt friprogram, slappe av og spise den superspennende diett maten min. Kanskje titte litt på noen kaker på nettet å glede meg til tiden på diett er over ! :D

Over og ut fra denne slitne karen ! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 22 år Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 5 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits