Søndag, lite søvn og trening unnagjort.

Jeg fatter egentlig ikke hva som skjer, i grunn burde jeg gått og lagt meg i sengen og sovet, men er egentlig ikke noe særlig trøtt. Var en litt "urolig" nattevakt i natt så fikk egentlig ikke sovet mer en 2 timer. Før det ble morgenkardio, ett måltid før jeg dro inn på Citygym og trente skuldre og kardio. Kanskje gleden av å vite jeg kan unne meg noe ekstra gram ris i dag eller bare det at robotmodus er slått på? Uansett så energien veldig fin i dag og formen faktisk ganske grei til å sammenlagt ha sovet 6 timer de siste 2 døgnene. 
Blir som regel alltid slik siste måneden på diett. Tenker jo tidligere jeg står opp og får unnagjort kardioen, jo raskere får jeg spist frokost. Merker også det at tiden flyr avgårde, konkurransene nærmer seg og har faktisk talt ingen tid å miste.

Jo som sagt, dagen starta med å innta bcaa og glutamin på jobb før dagvaktene kom og overtok og jeg kjørte 40 min kardio. Deretter ble det inntatt 80 g havregryn og 50 g Whey Explode. Før jeg inntok Super-Hit Pwo, bcaa og glutamin en halvtime før jeg satte i gang treningen.
Ble en ganske grei skulderøkt.
Kjørte øvelsene:
-Skulderpress med hantler
-sidehev
-Omvendt pec deck
-Omvendt pec deck i kabel
-Foroverbøyd sidehev
-Sidehev i maskin i supersett med skulderpress i maskin 
Deretter ble det 20 min kardio og litt posering ! :) Herlig å få ting gjort fra tidlig av.
Får jeg ligger hjemme på sofaen egentlig hele dager og lade opp med ekstra karbohydrater.
 
Har ikke noen ekstreme oppkarbinger, men har hver 4 dag akkurat nå og syns det virker som å fungere både på form og ikke minst energinivå/ humør ! :) I tilegg til dette så har jeg 80 g havregryn og noen ekstra riskaker etter trening ! :) 

Noen bilder fra økten :

Ikke alltid like lett å se fin ut på slike flexebilder ! hehe :) god søndag videre folkens ! :) For de som har fri, NYT DET ! Ny nattevakt på meg igjen i natt... 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 22 år Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 5 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits