Back on track :) Litt om siste året og planene fremover.

Tenkte nå som konkurransesesongen begynner å nærme seg så kunne jeg begynne å oppdatere litt her inne igjen for de av dere som skulle synes det er interessant. :) 
Har en del død tid på dagene og derfor kan jeg like så godt bruke tiden til noe.

For tiden er jeg på konkurransediett- oppkjøring til Norway Open 20-21 september. Der jeg skal konkurrere i åpen juniorklasse og NM som arrangeres 4 oktober. 
Planen var at jeg skulle delta i Arnold Classic Europe i Spania helgen mellom men på grunn av jobb og litt andre grunner så har jeg valgt å ikke konkurrere der.

Hele dette året har jeg egentlig viet enormt mye tid til byggingen og konkurranser. Føler jeg har forbedret meg sånn passe greit og gjort det jeg kan for å nå målet mitt, men igjen kjenner jeg det skal bli ufattelig godt om 5 uker på denne tiden når det hele er over. Følelsen av å faktisk så og si kun spise kylling, ris, havregryn, proteinshakes og riskaker fra desember 2013 til oktober 2014 har vært litt tungt og savner enormt det å bare kunne spise akkurat det jeg føler for, og ikke minst, spise meg METT.

Oppkjøringen mot vårens konkurranser gikk egentlig så som så, klarte ikke helt prikke inn formen og stresset litt for å komme meg ned i en vektklasse til Oslo Grand Prix. Fikk en ok 5.plass i - 80 kg klassen i ett skikkelig tøft felt så der var jeg fornøyd.
Helgen etter på var det Loaded Cup og der stilte jeg i åpen junioklasse. Noe jeg er mer komfortabel med siden jeg ikke trenger nå noen vekt. Der fikk jeg en god 2.plass og var veldig fornøyd.Etter denne oppkjøringen ble det noen uker der jeg egentlig spiste hva jeg ville, passte på å få i meg det jeg skulle av bra mat, men ble masse godis på siden. Fra 1 juni igjen begynte jeg på diett og formen ble betydelig mye bedre fort. Hele sommeren har jeg egentlig styrt mye av dietten selv men har Tommi Thorvildsen som Coach og hører med han om hva han syntes. Sist uke var jeg i Oslo på formsjekk og fikk der en diett for siste perioden. Føler muskelmassen og fysikken er der den skal være, men formen har jeg liksom aldri klart å prikke heeelt inn. Så nå skal jeg kjøre på siste ukene og gjøre hva jeg kan for å klare å forsvare juniortittelen min fra år 2012. Det som har vært det store og hele målet gjennom året og jeg har med hånden på hjertet aldri vært så motivert og sulten på en seier i hele mitt liv.

Har gjennom hele året også brukt kosttilskudd fra www.tomminutrition.com og er helt strålende fornøyd med utvalget de har både i smak og kvalitet. Ta gjerne en tur innom og sjekk ut :) 

noen formbilder fra siste uken :)
 

Vekta ligger på rundt 82 kg på morgenen og føler at det kan bli bra om 3 og 5 uker. Kjører vertfall hardt om dagen og gleder meg veldig til siste konkurransene på en liten stund :) 

Kommer til å prøve å oppdatere litt mer på bloggen utover uken hva kosttilskudd jeg bruker. Hvordan dietten min ser ut. Treningene mine osv. Om noen har spørsmål så bare å fyre ut ! :) Nå skal jeg ligge en liten stund på sofaen før jeg har nattevakt. Håper folk har en fin helg.  

3 kommentarer

Petter

30.08.2014 kl.18:53

Kult å se på fremgangen din, lykke til på konkuranse! :)

mortenvedoy

30.08.2014 kl.19:12

Petter: Tusen takk Petter ! Hyggelig å høre !

Dani the fat priest

30.08.2014 kl.23:55

Du har hvertfall 1 fast og daglig følger :)

mortenvedoy

31.08.2014 kl.08:23

Dani the fat priest: det er godt å høre sjef :D

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 22 år Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 5 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits