Forandring. Tiden fremover. Film med iform.no

Joda. Alt av konkurranser for i vår er over og ett nytt kapittel skal skrives. 

Jeg er ikke noe særlig god å skrive om følelser og slike ting men i tiden fremover så kommer ting til å forandres. Jeg har vært sammen med Marianne i snart 3 år og vi har funnet ut at vi skal gå hver våre veier i livet. Vi har ulike mål og planer for livet og dermed er det det beste for oss begge, vi skilles som gode venner som enda er veldig glad i hverandre men noen ganger er blir ikke ting alltid som vi har håpet på. I begynnelsen av Juni flytter jeg hjem igjen til Vestlandet. Hva planen er fremover ? Usikkert! Men en ting er sikkert så er det at jeg har merka det er utrolig mange der ute som støtter meg og kommer med gode ord i tanker i denne harde tiden. Og det er jeg veldig takknemlig for :) 

Ellers er ingenting forandret angående planer med tanke på konkurranser mot høsten. Nå i denne uken har jeg spist meg kanskje litt for godt opp igjen og formen har forfalt helt. Har blitt alt for mye påskeegg, sjokoalde, fridays, Mc donals, pannekaker, sjokoalde, kaker.. Ja egentlig alt som er usunt.. Men i fra i morgen av har jeg bestemt meg for å begynne rolig på diett mot høsten. Kommer til å prøve å ligge på en mellom 3500 og 4000 kcal. På en ukes tid nå har jeg gått opp fra en 86 kg til en 98 kg og selvsagt er det mye vann, men er nå annerledes å stille på våren enn på høsten, nå som sommeren kommer så vil man gjerne være i form og før prøve for første gang å holde meg i bra off season form og fremdeles prøve å legge på meg litt muskler. 

Ellers har helgen vært ganske så fin. Fredag fikk jeg trent på morgenen og dratt innom Tomminutrition og hentet noe kosttilskudd. 


Der hentet jeg med Whey Explode, BCAA, Glutamine, Udos Choise, ZMA og Vitargo. Topp 6 av de kosttilskuddene jeg vil anbefale til alle som skal bygge muskler. Og ved bestilling på over 500 kr på www.tomminutrition.com så er det gratis frakt. 

Etter jeg var innom her dro jeg på jobb og deretter rett hjem å lage mat og i loppekassen. 

Lørdagen jobbet jeg fra 07:30 til 14:30 og dro rett avgårde på trening. Etter trening var det bare hjem i dysjen så møtte jeg Marius og Paul John og vi dro ned på Fridays på Aker Brygge og tilbringte kvelden der :) 
I dag så fikk jeg endelig sove over 9 timer sammenhengende for første gang på sikkert 2 mnd. Så det kjente jeg kroppen trengte. Dro avgårde på trening og dro rett opp til Torshovdalen og grilla med en gjeng fra gymmet. Skikkelig koseilig og faktisk veldig godt med grillmat. Der ble det noen timer med vas før jeg dro hjem og laget mat for i morgen og fått rydda litt i leiligheten. 

Ny dag i morgen med jobb og trening.


Bilde fra trening i går. 


Og fra i dag :)
Ellers har det kommet ett intervju og filmreportasje av meg på www.iform.no. Så gjerne ta en titt inn der og se :) 

Link : http://www.iform.no/morten-vedoy-web-tv-2/
Håper ellers at alle har kost seg i sola i dag! :D 

Ha en fin uke. 

- Morten 

Én kommentar

Ida

28.04.2014 kl.09:01

Så kjedelig.. Hva er dine planer for fremtiden da??:) hvor skal du flytte?? Skal du fortsatt ha tommi som coach? :) skal du gå for proffkort??

mortenvedoy

28.04.2014 kl.11:37

Ida: Ja ting går ikke alltid som man håper på ! :) Men ser nå lyst på fremtiden :) Flytter til stavanger , hjem til familie, har heldigvis en kjellerleilighet jeg kan bo i så jeg forsatt får litt "space " hehe. Blir nok å forsette å samarbeide med Tommi om han vil det, ellers blir jeg nok å få litt hjelp av Andre og gjengen på citygym mot konkurransene i høst. Planen i første omgang er 4 konkurranser til høsten og etter det blir det nok å bruke noen år på å legge på meg bra med kvalitet :) Proffkort er enda veldig fjernt for meg men om muligheten skulle dukke opp en gang i fremtiden så tar jeg den gjerne! :)

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 22 år Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 5 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits