Loaded Cup 2014- helgen

God dag ! :) 

Sola skinner ute og livet er egentlig ganske ok. Fått spist både det ene og det andre etter helgen som var og kjenner det har blitt litt mye mat. Skulle egentlig ha en uke der jeg skulle spise akkurat som jeg ville men når det eneste jeg har tilgjengelig er ett påskeegg fylt med masse godis eller kylling og ris hjemme så blir det enten eller. Så fra i dag av tror jeg at det har blitt nok godis for denne gang. Skal til Stavanger i konfirmasjon neste helg så regner med det blir litt kake og god mat da også , men er bare 5 mnd til neste konkurranse og kan ikke tillate meg selv å gå opp så alt for mye. 

Uansett så kjennes det veldig godt å ha energi i kroppen igjen. Det å spise masse mat gjør jo selvsagt at kroppen får litt sjokk og man blir litt dårlig men tror det gjelder de fleste etter siste konkurranse.
Avsluttet dagen i går med en plate sjokolade og 14 skiver med peanutsmør og nugatti og kjente det i natt for og si det sånn. Leptinnivåene i kroppen går helt bananas og man kan bare spise og spise, og når man er mett, så går det gjerne 5 min så må man ha noe å tygge på igjen, selv om man sitter og svetter og er dårlig. Så her må man ha disiplin.

Jo nok om det. Over til helgen. Som startet med vi dro ned til Danmark tidlig på fredagsmorgen. Jeg, Marianne og ei fra teamet som heter Jeanette, som skulle stille i bodyfitness. Turen gikk relativt greit nedover om man tenker på at vi måtte stoppe hver 30 minutt for å tisse. Hadde begynt å tømme kroppen for vann så både meg og Jeanette hadde drukket veldig mye vann dagene før og jeg hadde mye jeg skulle drikke. Men tok oss en ca 7,5 timer ned og vi fikk pakka ut og slått oss til ro noen timer før innveiinga. Den startet kl 18 og vi var hjemme igjen på hotellet rundt 20.

Loaded Cup virker veldig profesjonelt og jeg hadde mere troen på at denne helga skulle ting gå litt smudere enn helgen før. Hadde begynt å karbe opp på torsdagsmorgen og merket ting så bedre ut.

Var tidlig i seng på fredagen og opp tidlig på lørdag for å forsette å spise. Kort fortalt så gikk lørdagen veldig bra. Traff ganske bra på formen og det ble en 2.plass på meg i et tøft felt i Juniorklassen. Noe jeg er veldig fornøyd med.


Meg og Tommi. Min utrolig dyktige coach, sponsor og venn. Tusen takk sjef for du har troen på meg og hjelper meg med alt fra konkurranser, kosttilskudd, coaching og ja. Det at du har troen på meg og at jeg har deg i ryggen gir meg ufattelig mye motivasjon og pågangsmot. 
Kai Greene og Dana Linn Bailey som gjesteposerte. Helt fantastisk rått og se på. 

 

Og en stor takk til denne jenta her som har stått på som en maskin for meg gjennom de siste ukene med konkurranser og styr. Har ordna mat, shaving, farging og alt mulig for meg. Støtta meg og snakka vett inn i hodet på meg på tunge dager og ikke minst holdt ut med meg gjennom disse tunge ukene. ! Tusen takk Marianne for det du gjør for meg. Du er en fantastisk god person. Og ikke minst for alt du gjør for Team 24 Fitness på stevnene. En delegat i verdensklasse, ingen tvil om ! :) 

Ellers var stevnet en stor suksess for min del. Hadde det veldig gøy og fikk spist ute etter konkurransen med noen venner fra vestlandet som hadde vært og konkurrert selv. Var på et slags gatekjøkken og spiste pizza, men godt var det ingen tvil om. Fikk også verdens største påskeegg av Marianne fyllt med ca 5 kg godis av alt jeg liker best. Så ble sittende å spise på det på vei hjem. 

Så etter alt slitet så var det godt at alt var verdt det. En god opplevelse og erfaring og ta med seg i ryggsekken mot ferden videre. 


Ha en forsatt fin dag folkens! 

- Morten 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits