Skulle gitt mye for ett påskeegg nå... Siste dagene og bilder fra Jon Klasbu.

Hola ! :) 

Det er tirsdags morgen og jeg skulle så gjerne ligget her på sofaen med et påskeegg stappfullt med sjokoalde, smash, ben & jerry is , oreokake... Ja bare det å kunne spise hva som helst. Men jeg skal ikke klage, har allerede spist 10 eggehviter i dag, litt brokkoli og gått 45 min kardio. Føler meg som en zombie fra en annen planet, men om man skal komme i mål og i best mulig form så må man ofre litt. Å være sliten og svimmel noen dager er bare noe som hører til. Følelsen av å reise seg fra sofaen kjennes tyngre ut enn å løfte 200 kg i knebøy og det å traske til trikken i 2 km/t og begynne å varme opp å trene er helt sinnsykt tungt. Det kreves absolutt en sterk psyke for å ligge på det lave kcal inntaket jeg har nå og komme seg gjennom dagene. Men på lørdag smeller det og jeg er helt utrolig motivert! Loaded Cup here I come! 

Søndagen begynte jeg på nullkarb igjen og hadde jo fått spist meg en GOD porsjon med fridays mat på lørdagskvelden så energien var der, hadde til og med litt energi på jobben i går. 
På søndagsmorgen hadde jeg ett film intervju med Iform.no som kommer neste uke ! Så følg med da

.

 Etter økta ble det litt vasing med folk på 24 Fitness og hjem å lage mat og avsluttet dagen med 2 økter kardio. 

Dagen i går startet med trening tidlig med rygg og litt triceps på planen. Endelig litt kontakt med ryggen på trening og litt pump, savner den følelsen på diett asså. 


Etter trening var det 45 min kardio og hjem å lage mat før jeg dro avgårde på jobb. 

7 timer senere etter jobb ble det hjem og en liten økt med kardio igjen før jeg hoppet i loppekassen. Har heldigvis fri fra jobb i dag så fikk sovet ut litt og kjørt morgenkardio. Snart skal jeg lage meg dagens mat og tenke på å komme meg på trening. Blir en formsjekk med Tommi i kveld og legge en ny plan opp mot helgens konkurranse. Blir spennende å prøve en ny taktikk, kanskje det blir samme måte som i 2012 der jeg traff bedre på formen for å safe litt. Enda usikker på hva Tommi vil. Kommer oppdate senere om jeg orker. 

Fikk også mottatt noen bilder fra fotografen Jon Klasbu i går og til tross for jeg bommet på formen så kan han karen her trylle og bildene ble faktisk ganske bra. 


Noen av bildene vertfall. 

Det var nok oppdateringer for i dag. På tide å komme i gang med dagen. 

Ønsker alle en fin påske videre og en super dag. 

- Morten 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits