5 dager igjen. Zombiemodus..

Halloen! :)

Da nærmer Oslo Grand Prix seg og dagene går så utrolig raskt. Er alltid mye en skal ordne før konkurranser av diverse ting men føler ting begynner å roe seg nå.
Denne uka har jeg tatt meg fri fra jobb og kjenner kroppen har vært utsatt for så mye jobb og stress i det siste at dette trengte jeg. Fra og med i morgen til fredag så blir det absolutt ingen karbohydrater på denne karen. Noe som egentlig går greit om man bare ligger på sofaen men når man skal gå kardio på morgenen og få trent styrke er det verre. Er også noe dritt å skulle drikke 7 liter vann til dagen for når man endelig har fått roen i kroppen på sofaen så må man på do. Jadda, herlige tilstander ! :D

Var tidlig oppe i dag og gikk en 40 min kardio på Elixia før frokost. Så var det bare hjem å lage meg mat, få dysja og gjort klar treningsbaggen så tok jeg en tur ned til Tommi og Tomminutrition for å hente meg noe kosttilskudd av sponsoren min. Fikk også satt opp planen for denne uken der jeg skal prøve å presse vekta så langt ned som mulig slik at jeg kan begynne oppkarbingen tidligere uten å bikke over 80 kg. Kan bli spennende og se til helga, mye som skjer når man kutter salt og karbs men har troen på det kan bli bra, til tross for formen ikke er helt der den burde. Tommi har utrolig bra kunnskap over hva som må gjøres og han viste det i 2012. Så er bare å gjøre som man får beskjed om så har man gjort det man kan!

Etter praten med Tommi dro jeg avgårde på gymmet og fikk kjørt en overraskende bra skulder og mageøkt. Ikke noe supertunge løft overhodet, men mye supersett og droppsett. Få opp intensiteten slik at forbrenninga holder seg i gang. 

Nå blir det for min del bare å ligge på sofaen resten av kvelden! Tenkte aller først og se Generation Iron som jeg begynte på på lørdag, men ikke fikk sett ferdig da jeg ble helt sinnsykt trøtt halv 10. Og utover kvelden blir det å kjøre gjennom friprogram og litt poseringsrunder :) Herlig å slippe jobben den siste uka... 

Ellers ha en fin kveld videre der ute ! :) 

- Morten  

4 kommentarer

Stian Nuland

07.04.2014 kl.19:26

Kjempe innsats Morten! Glede meg t å se deg på scenen igjen. Lykke t!

mortenvedoy

07.04.2014 kl.19:50

Stian Nuland: tusem takk Stian :) sette pris på det :)

Kenneth

07.04.2014 kl.23:33

Virker som du har forbedret fysikken jevnt over, men la spesielt merke til skuldrene dine nå som du har kommet såpass lavt på fett. Med de flotte skuldrene og den ytre sveipen på låra ser midjen enormt bra ut! Lykke til denne uken :)

RealTalk

08.04.2014 kl.01:42

Ahhhh så flink å bole seg!! Såå flink liten bissevofse boooole booole :) så flink atte :)

mortenvedoy

08.04.2014 kl.08:37

Kenneth: Er nå skuldre og hamstring som har vært mest fokusert på siste året, men er så stiv i facia (hinna) rundt muskulaturen i skuldrene at jeg hadde håpet på mer fremgang, men er ikke flink nok til å gå til behandling og tøye så skulle gjerne håpet på mere fremgang. Hyggelig du la merke til det vertfall! Og tusen takk !:)

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits