1 uke igjen. Nå starter det !

God kveld der ute ! :) 

Da sitter jeg hjemme og slapper av etter en lang dag som startet kl 4 i dag tidlig med kardio før frokost, deretter jobb og rett på trening. 

Har vært noen dager i Stavanger denne uken og fått slappet av litt, kjente bare jeg trengte noen dager borte fra oslo og stress. Kjenner meg godt nok til å vite at om jeg hadde vært i Oslo og de hadde ringt fra jobb hadde jeg ikke klart og la være å dra. Også veldig hyggelig å ha noen treningsøkter på City Gym og se igjen kjente og venner herfra. Gir meg mye motivasjon for de siste ukene. 

Ellers merker jeg det at formen ikke er helt der den skulle. Er alltid litt treg i gang med dietten og denne gangen trodde jeg at jeg skulle klare det, men allikevel så føler jeg selv jeg skulle hatt 2-3 uker til. Men da tar vi Oslo Gp som en erfaring og ser hvordan det går. Til Loaded tror jeg nok skal bli innenfor men kjenner jeg har litt igjen på rumpe og bakside lår som jeg gjerne skulle blitt kvitt :P. Selv om ting tighter seg veldig til de siste dagene med tanke på kutting av vann og oppkarbing så er det greit å være i form en uke før. Men man vet jo aldri, sist jeg stilte og vant NM 2012 bestemte jeg meg sent og endte opp med å vinne. 

Har vertfall en coach som vet hva han driver med og skal ta en sjekk i morgen kveld og se det ann hvordan siste uken blir. Har en sterk misstanke om det blir nullkarb, men det er nå bare litt av gamet ;) 

Hatt meg litt ekstra karbohydrater i dag og det kjennes så enormt på energien, kardioen etter trening er egentlig plutselig ganske greit. Og en økt der man faktisk kan skimte til litt pump er heller ikke feil. 

Noen bilder fra uken .

Fra en skulderøkt på Citygym. 

Nå skal jeg få i meg et siste måltid for jeg tenkte å slappe av til filmen Generation Iron og få enda litt mer motivasjon før en ny dag i morgen. Tar da turen over grensa og handler noe mat og snus. Noe som jeg syntes er livsviktig nå på slutten av diett. 

Ellers ha en super kveld videre :)
Morten  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits