Juhu, endelig litt karbs i magen!

God kveld. I skrivende stund har jeg akkurat spist biff og masse brokkoli til kveldsmat. Endelig kjennes kroppen bra og fin ut. Har nemlig hatt "oppkarbing". Ikke spist noe spesielt mye ekstra karbs, bare 120 gram ris fordelt ut på noen måltider men merker jeg hadde mye mer energi på jobb i dag og var ikke trøtt og sliten når jeg trente eller gikk kardio. Utrolig hvor langt ned man har presset kroppen når man kjenner energien stige bare av 30 gram med ris. 

Uansett så startet dagen i dag med å stå opp halv 5 og kjøre en 45 min med kardio. Deretter var det bare å hoppe i dysjen, hive i seg frokost og dra avgårde på jobb. Etter jobb dro jeg direkte ned til 24 fitness og kjørte nok en armøkt ! Kjører nemlig armer 2 ganger i uken. Den ene økta kjører jeg høyreps mens andre økta som i dag ble det litt tyngre. Ikke at jeg er så veldig sterk for tiden men har nå enda litt krefter i lille skrotten jeg går og drar på. Etter trening ble det 30 min på mølla i skikkelig oppoverbakke. Skulle egentlig bare hatt 15 min men siden energien var der så hvorfor ikke.. 
Ble en liten sensor i trynet der, så omtrent ut som smilien bare mindre pen! 

Merker ting begynner å skje, har droppa nesten 2 kg på en ukes tid og merker spesielt på ryggen og beina at det slipper mer og mer. Ikke så mye som skjer med fronten egentlig, kunne vært litt hardere generelt men noe må jeg spare til scenen ! :) 

Blir nok ikke så veldig mye bilde oppdateringer fremover da jeg reiser til stavanger på mandag og skal være til torsdag uten pc. Så jobber jeg fredag, lørdag og søndag før den siste uken før Oslo Grand Prix er i gang ! :) tiden går så sykt fort og skulle så gjerne hatt en 3-4 uker til på å blitt skikkelig skrapa. Ja får bli til høsten ! Da den store konkuuransen er. 

I morgen så er det også opp kl 5 og gå kardio før dagvakt på jobb. Deretter blir det beintrening på programmet og hjem å pakke sekken. 

Håper alle der ute har fått trent bra før dere tar dere en øl og 2 i vårsola som har vært i dag. God helg ! 

Morten 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits