Lite energi og morgenfugl! Robotmodus er på.

God kveld godtfolk! :) 

I dag har vært min første dag på latterlig lave 60 g havregryn, 40 g ris og 5 riskaker pluss all kyllingen og fettet. Kjenner dette kommer til å bli noen tunge uker men merker allerede når jeg sto opp i dag at formen var fin og tørr. Litt mer deffinert for hver dag og litt mer blodårer på hver trening. Slik de siste ukene skal være. Går med en positiv holdning om dagen selv om jeg har følt meg svimmel og litt tåkete i hodet på jobb i dag. 

Merker jeg har blitt et skikkelig morgenmenneske. Våkner 4 hver lørdag og går kardio og styrer før jobb. På søndagen er jeg oppe rundt 6 og er på gymmet i 7 tiden. Har mye mer energi på morgenen og til lenger ut på dagen det blir, jo mindre energi har jeg. Spesielt nå som jeg bare skal ha karbohydrater på de 2 første måltidene som er før og etter trening. 

Anyways, så starta dagen i dag med å stå opp 6 og få i seg havregrynen, pakke sekken og komme seg på trening. Der ble det en ganske grei arm og leggøkt. Før jeg gikk en time på mølla i oppoverbakke. Slitsomt der og da, men å sette seg ned med riskakene etter trening er bare det beste med dagen! Så ble det hjem for å lage mat og få kjørt litt posering og øving på friprogram og til og med en time på sofaen. Deretter bar det avgårde på jobb . 

Litt om økta i dag. 
Kjører mye droppsett og supersett på armer, så ble en 6 øvelser på biceps og 7 øvelser på triceps der jeg avslutta med FST- 7 med scottcurl og kabelcrunch. Har ikke energi til å ramse opp alt men var en god økt.  

Noen bilder fra økta og poseringen hjemme:Ellers er det snart på tide her og komme seg i seng. Blir opp tidlig i morgen å gå kardio før jeg og Marianne tar turen til Sverige og handle noe kylling og snus for min del ! :) 
Ha en ellers fin kveld videre ! God natt.  

 

Ingen kommentarer

annonym

27.03.2014 kl.20:47

Ser at du # hastagger på instagram med låst profil. Taggsa dine går ikke igjennom når du har låst profil. Kan anbefele deg å ha åpen profil, slik taggsa går igjennom. Da får du flere likes og flere følgere.

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

22, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits