Boom! Fruen kommer i form mens med meg er det en annen sak...:)

God kveld! Skal jeg være ærlig så vet jeg ikke helt hva som er mest praktisk, at jeg skriver et lite innlegg her hver dag eller ett litt større en gang i uken som jeg gjør nå. Er ikke så sinnsykt ivrig å blogge hver eneste dag men kan i det minste skjerpe meg å blogge hver økt for de som syntes det kanskje kan være interessant? spennende? eller haters-ene som kanskje plager seg ihjel av jeg poster det på facebook ? I såfall så er det ikke mitt problem :D 

Anyways så skjer det ting for tiden :) For min del så øker endelig styrken eller jeg har hatt noen temmelig bra økter, og fruen er på diett og begynner å komme seg i form :) Kanskje derfor styrken min kommer seg for jeg er nesten like flink med samboeren med maten for tiden! Spiser masse og brrrrrrraaaa. Slik som man skal vokse av, i teorien, med masse hvile og harde treninger. I såfall så gjør jeg alt etter boken, for jeg sover fort en 10 timer i døgnet, slapper mye av når jeg ikke jobber, spiser bra næringsrik sunn mat i tilegg trener smart og tungt. Så får vi håpe teorien stemmer og jeg kanskje legger på meg litt REN MASSE som de kaller det i løpet av "bulke-sesongen" :) 

Jo har foresten begynt å trene med Sindre hver tirsdag når vi begge har bryst, så vi er nå et riktigt hardkåre/godt team hver tirsdag! Begge like lave, like tjukke og like sterke! (nesten) Han er ikke fullt like feit som meg men det er tak i karen, noe som er bra da vi kan trene litt heavy i sammen... Så lenge skulderen min holder seg levende og skadefri :) Kan jo logge første økten våres sist tirsdag da jeg faktisk makset i skråbenk :) 

Skråbenk:
60 kg x 20
100kg x 15
130 kg x 8
160 kg x 4
180 kg x 1
200 kg x 1  WOHO... Var en som filmet løftet så tror det skal ligge på facebooken min, ellers så er jeg ikke sånn inni det youtube greiene desverre. 

Liggende hantellpress 
62,5 kg x 10 x 3

Skråpress i hammerstrengt
160 kg x 10
200 kg x 10 x 2

Ble noe flyes i pec deck også viss jeg ikke husker riktig :)

Fin fin økt med en god partner :)

Ellers hadde jeg også en bra økt på mandag med min spreke samboer :) Da makset jeg i hacklift, en øvelse jeg har blitt sinnsykt glad i og som tar sinnsykt bra på fremsiden av beina (quadriceps) :) 
Økten så vell slik ut :
10 min oppvarming
Hacklift:
60 kg x 15
100 kg x 12
140 kg x 10
180 kg x 15
200 kg x 12
260 kg x 10
300 kg x 10  

Leg extension:
115 kg x 12
115 kg +15 kg x 10
115 kg +40 kg x 10
115 kg + 50 kg x 10 x 2

Beinpress i smith
170 kg x 20
220 kg x 15
270 kg x 12
300 kg x 15 x 3

Frontbøy varriant i smith
100 kg x 12 x 5

Kjørte også litt gastrocnemius og soleus til slutt :)  
 Radarparet fra søndagens trening :D 

Ellers hadde jeg treningsfri i går, sov lenge og våknet til Aleks stående over meg. Ble senvakt på jobb til 10 så ble bare hjem å legge seg :)

Dagen i dag våknet jeg også med Aleks liggende på siden av meg i sengen. Når Marianne drar tidlig på jobb så legger han seg som regel under dyna mi og kommer frem når jeg begynner å våkne til liv :) 


Fikk i meg frokost og dro på gymmet og møtte Marianne til en skulderøkt og litt ryggøkt :) Ble en bra økt men langt i fra særlig tung. Bare fokus på kontakt i dag:) Uansett kjørte jeg følgende øvelser: 
Skulderpress i maskin
Skulderpress med hantler
Sidehev
Foroverbøyd sidehev
Omvendt pec deck
Oppoverroing med stang
Facepulls
Shrugs med kettelbels
Shrugs i kabel med smalt grep
Nedtrekk med bredt grep
Nedtrekk med smalt grep
Nedtrekk med semisuppinert grep
Kabelroing

Intensiv og god økt. Bilder fra økten:


Jepp jepp jepp:) Og slik er det. 
Ellers har jeg rydda i leilgiheten i ca 2 timer og laga litt mat etter jeg kom hjem. Spist og slapt av.
Snakk om handyman. Fruen ble meget fornøyd når hun kom hjem så da var det verdt det ;) 

Ellers var jeg innom Tomminutrition og Tommi på tirsdag og fikk med meg noe kosttilskudd! 

Tok med meg et spann med Whey Explode, Vitargo og zma, så nå har jeg det jeg trenger en liten stund :) Må bare understreke hvor sinnsykt god whey explode er! Smaken av sjokoalde er absolutt det beste jeg har smakt av alle protein. I tillegg er innholder fantastisk enten du er på diett eller off season og skal opp i vekt:) Kvalitet og nydelig smak i samme produkt :) 

Og bestiller du over 500,- så er det gratis frakt ;) 
Sjekk ut alle de andre bra produktene på www.tomminutrition.com :) 


 

Nå skal vi se gårdagens idol og KOSE OSS MED KYLLING og ris resten av kvelden :) 

Over og ut!


 

14 kommentarer

Ka

28.02.2013 kl.21:57

Er whey xplode bedre enn vanlig whey?eller whey gold standard?

mortenvedoy

28.02.2013 kl.22:09

Ka: Ja, inneholder både whey protein som er raskt opptakelig, miclear cassein som er sent opptaglig, egg protein, og to andre typer :) Meget bra innhold , lite fett og karbs og sinnsykt god smak :)

Ka

28.02.2013 kl.23:00

Men er litt dyrt da enn vanlig whey :P

men høres bra ut.

mortenvedoy

01.03.2013 kl.10:31

Ka: kan du forklare meg hva vanlig whey er?

Ka

01.03.2013 kl.13:39

whey er whey? er ikke så mye hokus pokus da, raskt opptakelig og mest lett absorberbare protein. er mange fordeler med whey da og whey er den som er mest høy biologisk verdi enn for casein og eggprotein for eks

mortenvedoy

01.03.2013 kl.14:34

Ka: Nei men når du skriver :" Men er litt dyrt da enn vanlig whey :P" så går jeg ut i fra du mener at det er litt dyrt i forhold til vanlig whey ? Så skriver jeg hva du mener med vanlig whey siden du skriver det er dyrt, er jo 100 vis av ulike typer whey pulver fra ulike merker :) Noen billigere, andre dyrere, men ingen av de jeg har sett der du får 5 typer i samme produkt i tillegg til super smak og så lavt innhold av fett og karbs :) Men så klart, kvalitet koster, ikke alle som har råd :) Og for å bli best så holder bare de beste produktene :) Nå er også den med høyest biologisk verdi Whey Isolate, finnes ulike typer whey også :) Men nå skal jeg ikke kverulere ;)

Ka

01.03.2013 kl.17:11

ja skjønner hva du mener:) vet at dt finnes forskjellige whey som isolat,concentrate,hydro osv.

Men wheyxplode er blandinds produkt greit nok å supplere det hvis man har fattig kost. Men syntes protein skal kun brukes rett etter trening og da er whey best!. Ellers få proteiner gjennom kosten. når dt kommer til smak så kjøper hvertfall ikke jeg protein for smaken skyld men da kan jeg heller kjøpe saft. hehe

mortenvedoy

02.03.2013 kl.11:51

Ka: Ja men hvorfor spør du meg da hva jeg syntes da du allerede har laga deg et svar ? :)

Ka

02.03.2013 kl.16:51

var litt nysgjerrig på hva du hadde å si :P men skjønner deg siden du blir sponset:)

mortenvedoy

03.03.2013 kl.03:48

Ka: Haha, ingenting er som en skikkelig kverulant, eller enda bedre, personer som skal spør deg om tips når de allerede har laga seg et svar om en ting :)

mortenvedoy

03.03.2013 kl.03:52

Bare siden du tror jeg sier så mye bra siden jeg er sponset så har jeg brukt whey explode det siste året før jeg ble sponset også :) Både på diett og off season :)

Anonym

03.03.2013 kl.19:12

Bra form! Bare et kjapt spørsmål, hvilken pwo foretrekker du best?

Ka

03.03.2013 kl.20:21

Okei:) kan kanskje tenke meg å bruke det hvis jeg skal på diett (mindre mat) og du får sikkert litt bedre metthetsfølelse av den :)

annonym

28.03.2013 kl.15:19

Sjekk ut NDTMedia by NickDelToro på facebook, mye bra for kroppsbygging i verden. Ulike videoer osv. Bra for amatør bodybulding

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

21, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits