Ryggøkt blandt topp 10 ! :)

Hola :) En ukes tid har gått og jeg har ligget med halsbettenelse for 2 gang på 1 månedstid! Skikkelig irriterende men alikevell kjenner jeg det er noe kroppen trenger. Har i det siste gjort om treningen litt og har begynt å trene litt "tyngre". Ikke at jeg har blitt så mye sterkere men at jeg kjører mindre reps og øker vektene litt :) 

Som siste bryst økten jeg hadde så hadde jeg 180 kg i skråbenk 5 reps og 200 kg x 12 i brystpress i hammerstrengt. 
Merker det at om jeg klarer å presse styrken litt opp en periode så klarer jeg også trene flere reps på tyngre vekter. Som at du bygger bedre om du kjører en 10 er på 140 kg i benk kontra 10 reps på 100 kg :)

Ellers så siden jeg har ligget syk så har jeg ikke fått trent noe bredde rygg denne uken så i dag kjørte vi både bredde og tykkelse i en og samme økt! Noe som  var tungt som faen men alikevell så kjenner jeg at kroppen har hatt godt av å ligge på sofaen en uke å spise masse mat. Som overskriften sier så er nok dette blandt mine beste økter i historien, noe jeg er BRA fornøyd med ! :D

Begynte med noen minutter på elipsemaskinen deretter første øvelse

Foroverbøyd roing med stang
60 kg x 15
100 kg x 15
130 kg x 12
170 kg x 12
200 kg x 10 

Nedtrekk med bredt grep
90 kg x 12
115 kg x 12
125 kg x 8
135 kg x 10
135 kg (+10kg ) x 12

Sittende roing med smalt grep
100 kg x 12
125 kg x 10 x 3

Nedtrekk med smalt grep
100 kg x 12
115 kg x 10 x 2

Hantellroing
62,5 kg x 10 x 2
82,5 kg x 15 + 45 kg x 15 + 24 kg x 20 Droppsett 

Roing med omvendt grep i hammerstrengt
160 kg x 10 x 3

Nedtrekk i hammerstrengt i supersett med nedtrekk med omvendt grep i hammerstrengt
50 kg x 15 + 40 kg x 15 ,

Litt tauroing til slutt.

Var så utrolig utkjørt i ryggen etter økten at vi ble sittende i sofaen på gymmet en time etterpå.

Men er gøy å se at styrken begynner å komme seg å at en ukes treningsfri gir resultat.
Skal prøve å få kjørt litt tyngre vekter fremover og rett å slett fokusere litt på styrken! Er ikke alltid man er skikkelig Off-season som jeg er nå så derfor må vi utnytte muligheten mens man enda er god og rund ( tung )

 Hjelper også litt på med litt ekstra futt før trening :) 

Ellers satser jeg på å bli skikkelig frisk nå utover uken slik jeg kan komme meg igjen skikkelig med mat og trening igjen :) 

Og så har jeg en samboer som er på diett for tiden og har kommet seg skikkelig, som jeg er veldig stolt over:) Litt kult å se når rutene hennes på magen begynner å komme frem mens mine forsvinner sakte men sikkert. Men nå blir det ikke konk på meg før i 2014 så føler ikke jeg har noe hastverk akkurat ;) 

Er ikke jeg som har redigert dette her leopard mønsteret på bilde hennes :P Flott er dama vertfall :D

Litt av kostholdet mitt denne uken på sofaen! Kunne ikke bare spise havregryn, karbonadedeig, kylling og ris når jeg var syk! Det orka jeg rett og slett ikke å lage. 

Så var det jo valentine på torsdag! Og der skuffa jeg i år! Var i så ræva form og orket ikke å diske opp med noe ekstreme greier! Spesielt ikke når fruen jobbet 14 timer den dagen. Men ble en romantisk tur ut for å spise på lørdagen ( i går) på vårt kjære favorittsted :D Fridays, nede på aker brygge. Der kosa vi oss og spiste en god middag med forret, hovedrett og dessert. mmmm ! :D Ikke rart treninga i dag var bra for oss begge :) 


Nok en gang så er det fruen så er så ekstrem på dette her redigeringsgreiene:) Som jeg bare stjeler fra bloggen hennes. Må innrømme jeg ikke er den fødte paparazzi fotografen så av og til må det bare bli slik! Nå sitter vi begge her med nylaga kylling og skal få litt mat i magen :) 

Lade opp til en ny uke :) 
Over og ut! ;)

-Tjukken '
 

 


 

4 kommentarer

Ida

18.02.2013 kl.07:57

Kan du legge ut bilder av formen nå vs. konkform?? =)

18.02.2013 kl.23:39

hvor får du tak i jack3d? har prøvd å få tak i den gamle, men finner den ikke noe sted.

mortenvedoy

19.02.2013 kl.16:00

Anonym: Nei har noen liggende hjemme enda. :) Kjøpte en del når det enda var mulig å få tak i :)

mortenvedoy

19.02.2013 kl.16:02

Ida: Har ikke noen formbilder nå , vertfall ikke sånn veldig "formbilder" Kan se om jeg ikke tar noen nærmere sommeren, men nå er formen så bånn i bøtta at det får bare være :)

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

21, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits