Off-season mode ;)

God ettermiddag! Og takk for sist kan man vell si, skal vell ikke akkurat skryte på meg at jeg er verdens beste "blogger" som er så superaktiv og bare klør i fingrene etter å skrive absolutt hver gang jeg går på do eller hver gang jeg skifter sokker. Men noen ganger så oppdaterer jeg litt. Skal vell ikke legge skjul på at jeg er mer typen som går og trener og gjør det jeg skal enn å skrive alt jeg skal og ikke gjør det. I den siste tiden så har vekten endelig begynt å stabilisere seg på 103 kg og det syntes jeg er greit. Er ikke så altfor feit og blir ikke så alt for andpusten når jeg går opp en trapp ;) hehe . 

Styrken begynner å dabbe rolig oppover og jeg vil påstå jeg er i bra off season mode! Kanskje litt for mye men jeg har alldri hatt noe i mot å ta av meg et kilo for mye mot sommeren, og med at jeg ikke skal konkurrere før i 2014 så har jeg all verdens med tid på meg :) 

Jo så var det den siste tiden, hva har jeg funnet på da? Jo samme som jeg egentlig gjør 365 dager i året. Trener, sover, spiser, jobber og noen ganger er jeg så spontan at jeg spiser ute :) Sist helg så var jeg og fruen på Fridays og koste oss. Har vell ikke vært der siden i bursdagen til Marius som var i desember så begynner å bli en stund siden.. 


Veldig hyggelig var det vertfall :) Marianne fornøyd og glad med en "spisedag" 
Marianne har nå som plan å stille til høsten så hun er i gang allerede med diett og styr! Jeg får bare lene meg tilbake og se på kvinnen i aksjon. For hun er superflink. I tilegg har hun alt fra 7 til 14 timers arbeidsdager og i tilegg presser hun inn en trening og 5 med meg i uken:) 

Jo en skikkelig robot er det vi kan kalle henne. 

Jeg vil påstå jeg også går litt på automode for tiden, bare at jeg kan spise akkurat det jeg vil, ikke minst når jeg vil....
Men blir nå egentlig bare diettmat på meg også. I Store mengder.
Folk kan si det er så billig å spise sundt å blablabla, men når du skal ha 5000 kcal med "ren" mat som ris, kylling, biff, fisk, havregryn osv så koster det en del. Nå her om dagen så jeg at de hadde satt opp prisen på karbonadedeigen jeg kjøper. Tidligere pris : 30 kr for 400 gram og det går det ann og leve med, men prisen nå er 52 kr for 400 gram.. Da sier jeg bare KJØSS meg i ræven på pent norsk! Må jo innom å handle litt fra kiwi, litt fra rimi, litt fra rema1000 , litt fra spar og litt fra ica for å finne det billigste av alt! Irriterende på høyt nivå.

Men da er man jo så heldige å være nabo med sverige. Der jeg og min gode mann Sindre Storgraven tok turen i går faktisk og fikk hamstra litt matvarer hjem.


WHAAAT A MAN LIZOM! :) 

Nei sparer fort litt penger på å handle hos våre flotte naboer! 

Ellers for å oppsummere litt fra treningen i det siste så har jo kroppsvekten gått opp litt og styrken øker som regel noen hakk med :) 

Slenger med noen bilder tatt litt sånn random på trening i det siste : Kjørte faktisk rekord på 190 kg i skråbenk her om dagen :) Må si meg fornøyd med den :) Sikter meg inn mot 200 kg her og 85 kg hantlene i skråpress om noen uker! Skal prøve å kjøre litt tungt på bryst fremover slik at jeg kan skryte på meg de største hantlene på 24Fitness :) Hadde en 12 er på 75 kg hantlene sist mandag så vi får se :) 

Og bilde av noen produkt jeg får av min flotte spons : 

www.tomminutrition.com For dere som ikke har prøvd Whey Explode med sjokoladesmak enda så ANBEFALER jeg det på det STERKESTE:) At et protein med så bra kvalitet og høyt proteininnhold kan smake så bra er utrolig. I tilegg er den billig også! :) 
Link finner du her : 
http://www.tomminutrition.com/produkt/protein/whey-xplode-3000g-chocolate

I tillegg så er det fri frakt ved bestilling over 500 kr så da slipper du å betale frakt på proteinspannet ditt ! :) 

Sjekk også andre produkt :) 

Litt for denne gang ! Over og ut!

7 kommentarer

annonym

07.02.2013 kl.17:11

Hvor får man karbonadedeig for 30 kr? Har av og til mye når det er på tilbud, så lagt i fryseren.

Bruker du Mct-olje på offseason da? Får å få i deg nok kalorier? eller shake med havregryn i når du ikke orkaker å lage mat, i tilfelle du har glemt å lage etc?

mortenvedoy

07.02.2013 kl.18:42

annonym: Du fikk tidligere en type på rimi :) Husker ikke akkurat nå hva merket heter, men de har visst satt opp prisen nå :)

Nei bruker ikke mct olje off season nei. Bruker heller shakes med havregryn inni mellom på bulk om det går litt raskt i svingene :)

annonym

07.02.2013 kl.20:19

http://www.youtube.com/watch?v=rkksoCcO5ew

Ok ok, gler meg til jeg skal "bulke" . Blir fort shakes med havregryn mellom måltidene ja

annonym

07.02.2013 kl.22:08

Du kan jo også bruke kyllinkjøttdeig, koster 16-17 kr på Kiwi.. 20+ andre butikker. kiwi har tatt ned prisen igjen.

Selv om kyllingkjøttdeig ikke er den beste alternativet, men når man er på offseaon og når man skal i seg mye kalorier etc uansett. Så skader ikke litt ekstra kalorier og fett på kjøttet. Med tanke på det blir dyrt i lengden etc

Ka

08.02.2013 kl.20:59

Har du noen fisk du kan anbefale dersom man ikke tåler laks?:)

annonymussss

10.02.2013 kl.13:32

Så filmen på iform, bra form på deg. Hvis du forsatt drømmer om å dra å se på olympia kan jeg anbefale på det sterkeste å lage deg noen informasjonskort du deler ut og ha en grei form, ta konakt med kjente folk. Rett og slett "markedsføre" deg selv, kan fort bli oppdaga å få sponsor av et stort merke, photoshoot og ligende++ Blir lettere å få et "pro" card en dag da også

mortenvedoy

19.02.2013 kl.16:01

Ka: Kan anbefale sei, torsk, ørret, tunfisk ? Om det er proteinmengden du er ute etter ? :) Om det er fettet som er i laksen så ville jeg kanskje spist makrell , selv om det ikke akkurat smaker like digg :)

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

21, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits