Im back :) Nyheter angående sponsor, og tilbakeblikk på året 2012!

Godt nyttår og " takk for dæ gamla" som vi sier der jeg er født og oppvokst. 

I det siste har det skjedd litt forandringer og er vell en av hovedgrunnene til jeg ikke har skrevet her så mye i det siste. Jeg kommer tilbake til det senere i innlegget men aller først skal jeg oppsummere litt hva som har skjedd gjennom 2012. 

Ved inngangen av 2012 sto jeg på et tak i stavanger og kysset Marianne og det nye året var i gang. Mye har skjedd siden den tid, men dette året sto vi på en bro i tromsø og kysset ved klokkeslaget 00:00 inn til 2013. VI er begge utrolig opptatt av trening og vi har virkelig stått på sammen dette året og vært kjempeflinke til å pushe hverandre på trening gjennom året som har vært, jeg er utrolig glad for jeg har funnet meg ei jente som deler akkurat samme interesse som meg og vi står utrolig sterkt sammen som både et team og som kjærester:) Ellers så startet året med mye vanlig som trening osv. Jeg fikk meg jobb 5 januar i en omsorgsbolig i bydel Nordstrand og begynte å jobbe smått der for å få kontroll på økonomien og trivdes godt i Oslo. 

Vi begynte også å trene på 24Fitness i Oslo der jeg har blitt kjent med utrolig mange hyggelige folk og har blitt tatt godt i mot av både team og andre. For alle som vil LITT mere så er det et gym jeg anbefaler til alle. Folk der har kunnskap og ikke minst erfaring og du får det lille ekstra kicket når du kommer inn dørene og hører høy musikk og ser folk som står og poserer og trener steinhardt. 

Her har jeg også vært så heldig og fått en avtale av selveste Tommi Thorvilsen og http://www.tomminutrition.com/
Her skal jeg få min hovedspons fremover og det er noe jeg er utrolig glad og takknemlig for.

Om du skal enten legge på deg muskler, komme i form, bli sterkere eller bare holde formen så  finner du kosttilskudd til utrolig bra priser og ikke minst de beste av de beste merkene, belive me! Har brukt disse produktene siden jeg flyttet til Oslo for 1 år siden og er veldig fornøyd.  

På våren var det igjen på tide med konkurranse og Marianne og jeg fikk med oss Oslo Grand Prix. Er alltid gøy med stevner for å samle motivasjon og lære. Fint stevne med bra nivå og ikke minst mange kjente som var med. 

 

Ut mot sommeren så begynte jeg igjen på min diett nr 7 der planen var å komme i form til sommeren og etter hvert toppe den litt når jeg fikk vite at ett av mine store forbilder Lee Priest skulle holde seminar i Norge og jeg hadde fått en Pt-Time sammen med han. I begynnelsen av diett så hadde jeg og samboeren også meldt oss på Personlig trener kurs som skulle vare gjennom sommeren. Det var utrolig tungt og det var masse nytt å lære seg. I slutten av juli så reiste vi også til Hellas på seilbåten til svigermor og kjæresten. 

Fantastisk ferie og gode minner :) 

Når vi kom hjem så tok vi eksamen og begge ble sertifiserte Personlig Trenere. 

Her i fra forsatte jeg på dietten og etterhvert fikk jeg vite at Lee Priest ikke skulle komme til Norge. Sommeren nærmet seg over og jeg var i ferd med å begynne og "bulke " igjen. Var jo ikke helt vits å forsette på dietten men litt over en uke før Norway Open så begynte noen på gymmet å spør om jeg ikke skulle være med til høsten å konkurrere. Formen var jo tross alt ganske bra og fredagen en uke før Norway Open så snakket jeg med sjefen på gymmet, Tommi Thorvildsen og han oppmuntret meg til å få ræva i gir og hive meg med i Juniorklassen til NM. Da var det ingen vei tilbake. 

Jeg kjørte på knallhardt i en uke og vi dro opp til Trondheim for å få med oss Norway open. Her gikk jeg kardio hver morgen på hotellet og hadde pakket med meg rundt 20 bokser med mat og hentet nok av motivasjon for helgen som skulle komme. 

Siste uken laget Marianne det meste av maten i tillegg til at vi flyttet fra Torshov til Majorstuen på mandag og tirsdag. Onsdag og torsdag skulle jeg bare konsentrere meg om det jeg skulle. Som var å spise, sove, gå kardio og øve posering. 

Fredagen kom og det var på tide med innveing. Vekta på innveiing ble 83,7 kg og formen var mye bedre en hva den var sist år. 

Lørdagen gikk over all forventning og jeg ble Norges mester i Juniorklassen. 

Etter dette ble det litt intervjuer med både treningsforum og iform.no 

Begge linkene finner du her: 

http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=2329
http://www.iform.no/pub/art.php?id=2755

 

Ut mot vinteren så fikk Marianne seg jobb som Personlig trener på Elixia Ringnes Park og har nå begynt å jobbe der fulltid og jeg driver med Pt timer på 24 Fitness og lager treningsprogram og kostholdsprogram. 
Ved interesse kan en kontakte meg her : morten-pt@hotmail.com 

 

Ellers så tok vi begge en vellfortjent ferie den 21 desember. Da reiste vi til vestlandet for å bo hos familien min i 1 uke. Fikk truffet mange kjente og venner og feiret jul og bare slappet av og koste oss. 
Fikk også en ny sponsor av Andre Thesen og Nordic Power som skal sponse meg med treningsklær. Gasp, Better Bodies og et nytt merke som heter Gorilla Wear. Et samarbeid som jeg også gleder meg veldig mye til. Og gleder meg allerede til første pakke. Som noen vet så liker jeg godt treningsklær som kanskje skiller seg litt ut. Som Explosive Fibres, Craxee Wear,  Ironville, Gorilla Wear osv. Så denne avtalen passer meg supert og kan nok aldri få for mye treningsklær. :) 

Etter en uke i Stavanger så dro vi opp til Tromsø for å hilse på familien til Marianne. En hyggelig uke der vi bodde hos faren. Vi feiret nyttår med faren og noen venner før vi dro og møtte begge brødrene hennes. Det var virkelig flott å feire nyttår der oppe. Eneste problemet er jo at det er mørkt 22 timer i døgnet der oppe så vi var begge temmelig slappe. Sov rundt 11-12 timer hver natt og fikk trent godt. Men ble litt mye godis og kanskje litt lite av den bra maten. 

Men ferie er nå ferie. De sier at det teller ikke hva man spiser mellom jul og nyttår, men hva man spiser mellom nyttår og jul ;) 

Etter denne "ferien " de siste 2 ukene så er det godt å være tilbake i Oslo. Merket det når jeg kom inn på 24Fitness i går kveld at det var godt å være på plass. Tilbake til jobb, vanlig hverdag og trening er vell egentlig det som er best i lengden. 

Videre planer er bare å stå på med treningen og gjøre mitt beste innen sporten jeg elsker. Hele tiden jobbe mot å bli en bedre versjon av meg selv og nyttårforsett NR 1. Å slutte å snuse. Ja jeg har en ting som jeg elsker men også hater! SNUS. Planen var å slutte fra 1 jan, men så hadde far til Marianne kjøpt når han hadde vært utenlands og når jeg kom hjem så fant jeg noen bokser, men når jeg er ferdig med disse er det over. Har selvfølgelig klart å bli syk så ligger hjemme på sofaen og er jævlig i både hals og nese så er lov å trøste seg litt da. 

Når det har med konkurranser å gjøre i år så har jeg ikke helt bestemt meg enda. Marianne har veldig lyst å prøve seg i høst så da vil jeg gi henne alt av oppmerksomhet men ellers har jeg lyst å prøve meg i Loaded Cup neste år til våren og til høsten med NM, evt Nordisk og om jeg hadde klart å kvalifisere meg til VM så hadde jo det vært en drøm. Men får ta tiden til gode. :) 

Ha en riktig fin helg videre så er det "bånn gass" med blogging fremover. 

Morten 

4 kommentarer

Håkon Morønning

05.01.2013 kl.16:02

Veldig inspirerende og motiverende å lese, Morten! Og gratulerer så mye med nye sponsorer! :-D Blir spennende fortsette følge med på bloggen din i år også!

Godt nyttår!

mortenvedoy

05.01.2013 kl.19:30

Håkon Morønning: Takk skal du ha Håkon :) Bra å høre du skal følge med :) Godt nyttår til deg også ! Håper alt står bra til:)

Tone Sutterø

06.01.2013 kl.10:39

Lykke til for dere begge :)

mortenvedoy

06.01.2013 kl.15:55

Tone Sutterø: Takk skal du ha :)!

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

21, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits