Onsdag, torsdag og fredag :) Endelig helg :)

God dag :) 

Denne uken har egentlig vært alt annet en effektiv, har hatt fri fra jobb og vært litt småsyk, så har for det meste ligget inne på sofaen og slappet av eller sovet. Har hatt noen treningsøkter og tirsdagen ble det litt forskjellig kos med at Marianne hadde bursdag men utenom det så har ting ikke akkurat gått i 100... 

Men ellers så spiser jeg passe bra om dagene, vekta holder seg stabil på rundt 93 kg om morgenen og styrken begynner å ta seg litt tilbake, kjenner derimot at jeg har litt smerter i korsryggen og underarmene, så vurderer om jeg skal kjøre en veldig rolig uke neste uke med tanke på anntall kg jeg løfter. Faktisk prøve å kjøre litt høyreps med lettere vekter for å få en forandring og hindre at jeg pådrar meg noen skader! 

Ellers begynner jeg også med PT-timer på 24Fitness nå om ikke alt for lenge. Så om noen skulle være interessert i det så ta kontakt på mail : morten-pt@hotmail.com
Priser og hva jeg kan tilby kommer til å bli lagt ut her i begynnelsen av neste uke :) Alt fra treningsprogram, kostholdsprogram, PT-timer osv :) Gleder meg.

De siste treningene så slik ut :

Onsdag - Bryst / mage

Benkpress
50 kg x 25
80kg x 20
110kg x 15
130 kg x 10
150 kg x 8 x 2

Skråbenk
110 kg x 3

Skråpress i maskin der du legger på frivekter
130 kg x 10 x 3

Pec deck flyes
80 kg x 10 x 3

Kabelflyes
40 kg x 10 x3

 

2 øvelser på mage til slutt.

Fin økt, litt vondt i underarmene så ble ikke noe knall tung økt, men bedre å være på den sikre siden:) Har ikke tid til å pådra meg skader nå og kommer til å kjøre roligere fremover pga det.

Torsdag- Rygg (bredde) og hamstrings

Pull ups
kv x 10 x 3
kv + 15 kg x 10 x 2
kv x 10

Nedtrekk med omvendt grep
100 kg x 10 x 3

Nedtrekk med smalt grep
110 kg x 10 x 4

Nedtrekk med en og en arm, sittende sidelengs,
35 kg x 12 x 3

Strakmark
50 kg x 15
80kg x 12
110 kg x 12 x 3

Good morning
50 kg x 12 x 3

Liggende lårurl
70 kg x 10 x 3

Sittende lårcurl
80 kg x 10 x 2

Stående ettbeins lårcurl
40 x 10 x 3

Kjørte også litt legger til slutt :) Kjørte alle øvelsene fint og kontrollert og kjente hamstringen fikk kjørt seg skikkelig ! Ikke allitd man trenger å løfte så tungt for å virkelig trene muskelen så lenge en har fokus på fin utførelse av øvelsen og TUT ( time under tension)

I dag er planen å dra å besøke Marianne på jobb, eller skal bare ha en lunsj med henne :) Før jeg skal lage litt av dagens mat og vi skal møtes i 17 tiden når hun er ferdig med jobb for en skuldertrening :)

Håper folk har en forsatt fin dag og en fin helg! :)
Morten  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

21, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits