Bursdags-squat med bursdagsbarnet! :) Dagen i går :D

I går så hadde min kjære bursdag ! :) Marianne ble 23 år og startet dagen sin med audition på elixia for en personlig trener jobb! Stakars gullet mitt, hadde en urolig natt og hadde ikke sovet mye. Når hun kom og vekket meg for og si hun skulle avgårde så sto jeg opp og dro ut for og fikse litt ting så hun fikk seg en liten overraskelse når hun kom hjem :) Dro ned og kjøpte en bukett med blomster og en orkide på jernbanetorget så dro jeg innom den lille kokkosbolle fabrikken på majorstuen og handlet noen kokkosboller ! De har noen kokkosboller som inneholder helt sykt lite kallorier og de smaker digg! :) Gjorde i stand litt hjemme og når hun kom hjem så ble hun faktisk overrasket, hun så trodde jeg lå og sov... -.-  Det hadde vist også gått bra på auditionen så håper jo virkelig hun får jobben:)Etterpå så hadde jeg lovet henne vi skulle dra opp på litt handel, så vi dro opp på storosenteret og fikk handla bursdagsgave til henne. Så jeg kjøpte noen timberland sko til henne:) Etterpå så ble det litt løping rundt i butikken, mens jeg daffet etter og holdt på tingene! Hun løp rundt for å prøve ting og jeg satt meg på nærmeste sitteplass. Var forsåvidt ganske gøy og se at hun koste seg:) Deretter dro vi på egon og spiste før vi forsatte runden:) 

Når vi kom hjem så fikk Marianne sove en time og to, pga så lite søvn natten før:) Når hun sto opp så dro vi ned på 24fitness og det var tide på å kjøre forside bein! Ble en ganske bra økt for begge av oss. Marianne makset i de fleste øvelsene, både knebøy, hacklift og beinpress i smith :D Men jeg hadde også en ganske fin økt kjenner jeg i dag! 

Kjørte følgende: 

Knebøy
60kg x 20
80kg x 15
110kg x 12
140kg x 10
170kg x 8
200kg x 5
170 kg x 10

Hacklift
80kg x 12
120kg x 10
160 kg x 10 x 2

Ettbeins beinpress i smith
100 kg x 15
140kg x 12
160 kg x 10
190 kg x 20(begge beina)
230 kg x 15
270 kg x 15

Leg extension
115 kg x 12 x 4 
3 øvelser på legger til slutt

 Og 10 min rolig sykling for å få ut litt melkesyre og øke blodsirkulasjonen for å slippe å bli så UTROLIG støl i beina de førstkommende dagene! 

Ble også litt snakking med Tommi etter trening i går angående at jeg skal begynne å jobbe som personlig trener på 24Fitness! Noe jeg gleder meg til ! :D Må bare få alt på plass av detaljer osv så er det i gang:) Liker tanken av å kunne være min "egen sjef" og ser frem til dette.  Mer info kommer senere :) 

Etter trening ble det hjem og lage mat for morgendagen og slappe av :) Så litt på tv og koste oss med mat. Vell fortjent av oss begge :D Dagen i dag skal gå til å lage litt treningsprogram og kostholdsprogram før jeg skal få trent bryst sammen med Marianne :) Er spent på å kjenne hvordan underarmene er, håper virkelig ikke det er noe bettenelse som er på vei. Får krysse fingrene:) 

Ha en forsatt fin dag! 

Kjør på folkens.
-Morten 

2 kommentarer

annonym

07.11.2012 kl.13:14

Har selv spist en del ris i de siste ukene. Kald og tørr ris.... Hvordan klarer du å holde gleden oppe? :-)

mortenvedoy

07.11.2012 kl.13:56

annonym: Nå når jeg er off-season blander jeg kanskje en 4-5 ss med rapsolje i risen og bruker salt oppi :) Smaker mye bedre bare av det, kan også bruke karri i for å få en fin smak :) Prøv deg frem med forskjellige krydre og bland litt fett i :) Hjelper også om du varmer opp risen i en mikro :)

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

21, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits