God søndagskveld :) Oppdatering fra de siste dagene :)

God søndagskveld der ute :) 

Blitt litt lite updates de siste dagene her nå, hvorfor? Nei det vet jeg faktisk ikke. Hatt det litt travelt med jobb og trening, ellers så er det svært lite som skjer på den fronten :) 

Kan vell logge øktene mine her inne fra de siste dagene. Torsdag så trente jeg sammen med Marianne og vi hadde en super økt på rygg og skuldre :) Skulle egentlig ha rygg med fokus på bredde og hamstring men vi var såpass ødelagt i forsiden av beina etter økten på tirsdag så vi kjørte skuldrene i steden for :) 

Kjørte følgende øvelser : 

Pull ups 

Nedtrekk med omvendt grep

Nedtrekk med smalt grep

Nedtrekk med bredt grep bak nakke , rolig og kontrollert, med hode skjøvet fremover

Skulderpress med hantler

Sidehev med hantler

Oppoverroing med stang

Fronthev 


FIn fin økt og hadde fri på torsdag så ble bare liggende hjemme og slappe av litt mens fruen var på jobb:) 

Fredag var jeg tidlig oppe og styrte med mat og dro avgårde på trening litt tidlig. :) Tok meg en pre workout med Bcaa, L-glutamin og S.A.W. og hadde en super økt på hamstring og litt nakke.:) 

Kjørte da :

Strakmark

Good morning

Liggende lårcurl

Stående lårcurl 

Shrugs med stang i smith

Shrugs i maskin 

 

Etter økten dro jeg rett på jobb og var hjemme i 9 tiden. Da ble det bare at vi så norske talenter før vi la oss :) 

Lørdag var det opp rundt 6 for å komme seg avgårde til jobb. Rett etter så møtte jeg Marianne nede på 24 fitness og vi hadde ukens høydepunkt av treninger ! Lørdags økten:  GUN-time ! :D

Tok også bcaa, glutamin og S.A.W før denne økten og hadde en super trening ! Energien var på topp hele økten og merker styrken begynner å komme seg litt og litt for hver uke :) Ligger bare på 94 kg nå og skal prøve å gå sakte opp. Virker som det jeg spiser nå om dagene er bra :) Etter trening dro vi hjem og begynte å styre med mat :) Skulle ha middagsbesøk av Mariannes mor, typen og datteren hans, pluss bror til Marianne var i byen i helgen og overnattet hos oss. Var en hyggelig kveld med god mat ! :) 

I dag så sov jeg lenge og våknet i skikkelig dårlig form ! Har bare slappet av hele dagen og ligget på sofaen, og kvelden ender nok på sofaen også. Har skaffet oss Netflix så nå er fruen i gang med Gossip Girl her hjemme ... Jo det var vell en kort oppdatering fra helgen ! :) Ikke helt i form her så orker ikke å styre så mye mer på pcen i kveld. 

Håper folk har hatt en fin dag og helg :) 

Kjør på folkens ! 
Morten  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mortenvedoy

mortenvedoy

21, Stavanger

Mitt navn er Morten Vedøy, er 20 år og kommer opprinnelig fra Stavanger. Bor nå i oslo sammen med min samboer, Marianne og vår lille katt :) Har en lidenskap for alt som har med trening og sunn livsstil å gjøre , og har deltatt på 3 konkurranser innen kroppsbygging og vunnet Norges mesterskapet i Junior Kroppsbygging (-23 år ) ! Her på bloggen vil jeg skrive om alt som har med trening, ernæring og mine meninger om syn på andre ting ! :) Er også utdannet Personlig Trener og om noen skulle være interessert i en PT som virkelig skal gjøre alt for du skal komme dit du vil så kan jeg kontaktes på : morten_vedoy@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits